Selecteer een pagina

MASTER servant leadership

Til je organisatie naar zijn hoogste niveau

Tijdens het 1 op 1 coachingsprogramma Master servant Leadership, train jij je waarneming en doorzie de de dynamieken van je organisatie vanuit verschillende niveaus. Je ontdekt dat er een onderstroom is met onzichtbare spelregels, die de dynamiek van de organisatie bepalen en begrenzen.

Je gaat begrijpen dat ongewenste uitkomsten en patronen samenhangen en onbewust in stand worden gehouden. Je leert snel de onderliggende oorzaak te vinden. Je creëert helderheid om efficiënt keuzes te kunnen maken en werkelijk duurzame veranderingen te initiëren. Je leert hoe jij als directie de organisatie in beweging kan zetten: je gaat stagnatie gebruiken als katalysator voor vooruitgang.

Je ontdekt de relatie tussen jezelf en het geheel. Zo herken je de grote impact van jouw leiderschap en leert deze bewust aan te wenden voor de organisatie. Door jouw persoonlijke verandering implementeer je een nieuwe blauwdruk in de organisatie. Je herziet je eigen waarden. Je creëert verdieping en nieuwe vervulling. Je versterkt je innerlijke koers.

Je komt erachter wat je wil voor het geheel en ziet het potentieel ervan. Je gaat jezelf trainen in het coherent maken van je denken, gevoel, waarneming, handelen en communicatie. Door trouw te zijn aan het hoogste in jezelf en in dienst te zijn aan het geheel, faciliteer je een optimale bedding voor groei en succes.

Je gaat ontwikkeling en groei stimuleren. Je activeert de unieke vermogens van iedereen door hun eigenheid te erkennen. Je deelt jouw inspiratie en bevlogenheid. Je leert open waarnemen. Je gaat oprecht en transparant communiceren terwijl je in verbinding blijft met de ander.

Je versterkt anderen waardoor ze meer durven doen dan je je nu voor mogelijk houdt. Je ervaart vervulling op een hoger niveau en ontdekt jouw krachtigste vorm van leiderschap in dienst van het geheel.

Dit coaching programma is intensief, diepgaand en transformerend. Je gaat aan de slag met verdiepende oefeningen en praktische opdrachten. Zo leer je uit je nieuwe inzichten te handelen in je werk en je leven.

WIE BEN JIJ

Jij bent een CEO, directielid, ondernemer of manager. In ons programma focussen we ons op jouw ontwikkelingsvraagstuk en de onderstroom van de organisatie. Primair richten we ons op dat deel van het bedrijf dat valt onder jouw cirkel van invloed valt zodat alle resultaten betrekking hebben en direct toepasbaar zijn voor jou.

Het kan zijn dat jij op dit moment wordt geconfronteerd in je werk met verschillende situaties waarbij je weet dat jij het anders wil en niet langer op de zelfde manier verder wil gaan.

Het kan ook zijn dat jij al actief bent met persoonlijke ontwikkeling en dat je nu op een belangrijk punt staat. Je wil een stap verder komen en de organisatie krachtig helpen naar vooruitgang door bewust leiderschap.

Hoe we werken

Het Servant Leadership coaching programma duurt 10 weken en bestaat uit zeven sessies. Aansluitend aan het 10 weken programma zijn er drie online follow up sessies (in totaal tien sessies)

Onze programma’s worden gefaciliteerd door twee coaches. De kwaliteiten en insteek van beide coaches zijn complementair en zorgen voor één geheel. Ze bekrachtigen jouw volledige potentieel. Deze benadering zorgt voor integrale verandering in jouw gevoelsbeleving, waarneming, denkvermogen, expressie en daadkracht.

DE COACHES

Drs. Isabelle Constantino heeft met meer dan 12 jaar ervaring als emotie-coach en honderden mensen geholpen in het coherent te worden met hun emotionele beleving en volledige mensbeeld (bestuurders, directieleden, managers, juristen, advocaten en andere professionals uit alle sectoren).

Wigard Tegel is een executive coach, trainer, interim manager en ondernemer met 30 jaar+ werkervaring. Hij begeleidt leiders, managers en ondernemers naar authentiek leiderschap. Mensen waarderen hem om zijn helderheid en directheid. Hij kan zaken in een totaal perspectief plaatsen en mensen/teams/organisaties terugbrengen bij hun totale vermogen”.

“Ik heb stagnatie leren waarderen als een springplank naar groei, als een uitnodiging naar een next level van ontwikkeling en mogelijkheden. Ik ben er eerst zelf volledig in vast gelopen op persoonlijk en zakelijk vlak om vervolgens de weg eruit te ontdekken. Dit proces heb ik zó helder dat ik het met andere leiders ben gaan delen waardoor zij het potentieel van zichzelf en de organisatie hebben kunnen vrijmaken.

Door persoonlijke werk ervaring kan ik me goed inleven in mijn klanten. Naast mijn expertise als executive coach en trainer neem ik 20 jaar+ werkervaring mee als ondernemer, consultant en interimmanager in diverse sectoren: commerciële sector, zorgsector, semi-overheid en MKB-familie bedrijven.”

DE LOCATIE

De coaching sessies vinden plaats bij Pure Empowerment in Almere Overgooi of online via zoom. Onze locatie is makkelijk met de auto bereikbaar vanaf de A6 (vanuit de regio Amsterdam / Lelystad) of de A27 (vanuit de regio  Amersfoort / Utrecht)

Jouw tijdsINVESTERING

Het Servant Leadership coaching programma bestaat uit 7 sessies (6 sessies van 120 minuten per sessie en een zevende sessie van 60 minuten) aansluitend aan het 10 weken programma zijn er drie online follow up sessies.

Naast de coaching sessies werk je gedurende het 10 weken programma aan huiswerkopdrachten en/of reflectieopdrachten. Denk aan maximaal 15 minuten per dag.

COACHING STRATEGIE GESPREK (VRIJBLIJVEND)

Wil jij helderheid creëren over je ontwikkelingsvraag? Wil jij een doorbraak bewerkstelligen ? Wil jij jouw organisatie naar het hoogste niveau tillen? Plan een vrijblijvend online coaching strategie gesprek.

Wat kun je van een online coaching strategie gesprek verwachten? We gaan gelijk de diepte in. We creëren helderheid over jouw ontwikkelingsvraag. We onderzoeken wat niet voor je werkt en wat jij echt wil.

We onderzoeken ook of onze programma’s bij jouw ontwikkelingsvraag aansluit. Zodat jij als directielid of manager met zekerheid een keuze kan maken voor de verandering die jij wil.

Een coaching strategiegesprek duurt ca 45 minuten.

We are Pure Empowerment
We are wholeness in action
We got this