Selecteer een pagina

De gezonde vrouwelijke energie is hartgericht. Het verbindt, koestert, het is allesomvattend, het verenigt, het ondersteunt samenwerking, het is vriendelijk, open, ontvankelijk, zachtaardig, harmoniserend, intuïtief, volledig waarheidsgetrouw en creatief. Het honoreert het natuurlijke evenwicht, het waardeert en geeft krachtig leven aan alles wat is.

De gezonde mannelijke energie is puur, transparant, helder van denken, gefocust, visionair, inspirerend, vooruitgaand, pure positieve energie die krachtig voortstuwt ten behoeve van alles wat is.

Het is niet het één of het andere. De gezonde versie van vrouwelijke energie en mannelijke energie in balans in jezelf, ongeacht je gender, zorgt voor magie! Het heldere, open denken, in coherentie met de diepte van het open hart, dát is echt kracht! Dat is welzijn! Dan kunnen we een nieuw klimaat creëren waarin organisaties en mensen kunnen floreren.

We leven in een wereld die wordt gedomineerd door de ongezonde op zichzelf gerichte mannelijke energie en waar de vrouwelijke energie wordt onderdrukt. We weten allemaal hoe dit ons leven heeft beïnvloed. Het is nu tijd dat iedereen de vrouwelijke energie in zichzelf mag bevrijden om een gezond evenwicht in zichzelf en in organisaties te creëren.

Zonder de integratie van de vrouwelijke energie is er geen echte verbinding, geen empathie, geen toegang tot onze inspiratie. We zijn dan niet in staat om een diepe, blijvende vervulling of betekenisvolheid te ervaren. We komen dan niet tot creatieve oplossingen die bijdragen aan het welzijn van alle mensen.

Uit onderzoek (bron: xxxx) is gebleken dat:

  • Slechts 29% van de mensen in organisaties betekenis en voldoening vindt in hun werk.
  • Slechts 20% van de leiders beschikt over de emotionele intelligentie en transparantie om in de behoeften van de medewerkers te voorzien
  • Slechts 25% van de mensen krijgt de waardering die zij menen te verdienen.

Kun je je voorstellen dat we dat positief kunnen omdraaien? Kun je overzien wat dit betekent voor jezelf, de werknemers en de bedrijven zelf?

Wij willen jullie, hartgerichte leiders en managers helpen,

  • om je balans terug te vinden,
  • om te gaan staan voor wie je echt bent en je innerlijke waarde te honoreren,
  • om de openheid van je hart te gebruiken als een kracht
  • om je niet langer te verstoppen,
  • om niet meer te wachten tot de omstandigheden of anderen veranderen.

Je leert de diepte van de vrouwelijke energie en de helderheid van mannelijke energie te integreren Zodat je gegrond, krachtig, met een open hart, werkelijk geïnspireerd en gefocust bent, ongeacht de omstandigheden. Je ontdekt je eigen moed; je kunt oprecht zijn en je respecteert je hoogste waarden. Je maakt een verschil. Je floreert te midden van diversiteit.

Resoneert het? Klik op verbinden en stuur mij een bericht – ik denk dat ik kan helpen…


We are Pure Empowerment
We are wholeness in action
We got this