Selecteer een pagina

over ons

Wij delen de passie om managers en leiders te helpen floreren als hart gerichte leiders, als diegene die het verschil zullen maken.

Drs. Isabelle Constantino heeft met meer dan 12 jaar ervaring als emotie-coach honderden mensen geholpen (bestuurders, directieleden, managers, juristen, advocaten en andere professionals uit alle sectoren).

Isabelle kent de uitdagingen om open en krachtig vanuit de vrouwelijke energie te werken en te leven in een maatschappij die gedomineerd is door op zichzelf gerichte mannelijke energie. Zij heeft door haar verdieping, levenservaring en realisaties het vermogen ontwikkeld om alle genders te helpen terug te brengen bij hun hart en te laten excelleren in hartgericht leiderschap.

Wigard Tegel neemt als executive coach zijn jarenlange ervaring mee als ondernemer en interimmanager in diverse sectoren: commerciële sector, zorgsector, semioverheid en MKB-familie bedrijven. Hij heeft de grenzen gezien en ervaren van de dominante op zichzelf gerichte mannelijke energie in de wereld, in de organisaties en in zichzelf.

Door zijn expertise, levenservaring en persoonlijk realisaties weet hij als geen ander dat alleen via de harts-verbinding de werkelijke intrinsieke betrokkenheid kan ontstaan die nodig is voor oplossen van de uitdagingen in de organisaties en in deze wereld. Hij helpt leiders via de diepte van het hart en de focus van hun heldere denken naar positieve actie die werkelijk het verschil maakt.

ONTDEK HOE JIJ KAN FLOREREN

Bekijk de video en ontdek hoe jij kan floreren als hartgericht leider.
Begrijp hoe jij als hartgericht leider het verschil kan maken om de belangrijkste uitdagingen van de organisatie te helpen oplossen.


We are Pure Empowerment
We are wholeness in action
We got this