Selecteer een pagina

wat is jouw visie en ervaring als leider?

De visie waar ik me voor inzet is een wereld met vitale organisaties waarin ieder mens floreert. Ik wil buiten mijn eigen ervaringen als coach, interim en verander manager graag de visie en directe ervaringen van andere leiders horen, zoals jij.

Zou ik je voor dit onderzoek een paar vragen mogen stellen? Jouw antwoorden zouden super waardevol zijn! Het kost je max. 5 minuten.

Doe mee en win een coaching sessie
Onder alle deelnemers verloot ik een coaching sessie t.w.v. € 350,–. Waarbij wij samen aan de slag gaan met een thema naar jouw keuze om jouw authentieke vermogens en potentieel als leider verder te versterken. Zodat jij ongeacht de situaties, keuzes kan maken die coherent zijn met je hoogste waarden en jij nog meer kan vertrouwen op je eigen vermogens en kwaliteiten. Op 10 december 2023 volgt de trekking en informeer ik je de uitslag.

Jouw privacy is belangrijk:
Jouw inhoudelijke reactie is uitsluitend voor mijn eigen onderzoek, de resultaten zullen nooit met naam, toenaam of bedrijfsnaam worden gedeeld. De eindresultaten van dit onderzoek zal ik alleen op hoofdlijnen delen, zoals: 80% van de managers zegt …….., 90% van de leiders geeft aan behoefte te hebben aan….. etc…

We got this 
We are Pure Empowerment
We are wholeness in action