ONTDEK DE IMPACT VAN AUTHENTIEK LEIDERSCHAP

GRATIS INTERACTIEVE ONLINE WORKSHOP

ONLINE WORKSHOP VAN 75 MINUTEN

(14 SEPTEMBER 2023 OM 19.00 UUR)

wat je in deze workshop leert

IDENTIFICEER
welke impact de organisatie-dynamiek heeft op jouw denken, gevoel en handelen.

ONTDEK
wie je bent voorbij je strategie (wat je doet) en vind je authenticiteit.

LEER
de vijf fundamentele stappen waardoor jij als leider in je autonome kracht kan gaan staan.

voor wie is het?

Deze workshop is voor leidinggevenden, managers, projectleiders, coördinatoren en teamleiders:

✓ die hun eigenheid en potentieel willen versterken ongeacht de dynamiek van de organisatie.

✓ die de (zelf)kennis ter beschikking hebben maar niet tot een oplossing komen.

✓ die heel goed zijn in hun werk maar niet weten hoe ze, ondanks de hectiek van hun werk, trouw kunnen blijven aan zichzelf.

Wat je kunt verwachten

Tijdens de interactieve workshop met Wigard onderzoek je de impact van de onzichtbare spelregels van jouw organisatie. Je gaat voorbij aan de impact van de dynamiek in je werk en jouw reacties erop. Je leert vijf fundamentele stappen waardoor jij als leider in je kracht gaat staan. Kies één van de komende data in de kalender en boek de GRATIS workshop van 75 minuten.

Wie ik ben

Wigard Tegel is mijn naam. Ik ben executive coach, trainer en ondernemer met 30 jaar+ werkervaring. Ik begeleidt leiders, managers en ondernemers naar authentiek leiderschap. Mensen waarderen in mij om mijn helderheid, directheid en empathie. Ik kan zaken in een totaal perspectief plaatsen en mensen/teams/organisaties terugbrengen bij hun totale vermogen zodat ze kunnen zijn wie ze écht willen zijn.

Door persoonlijke werk ervaring kan ik me goed inleven in mijn klanten. Naast mijn expertise als executive coach en trainer neem ik 20 jaar+ werkervaring mee als ondernemer, consultant en interimmanager in diverse sectoren: commerciële sector, zorgsector, semi-overheid en MKB-familie bedrijven.

GRATIS ONLINE WORKSHOP VAN 75 MINUTEN

We are Pure Empowerment
We are wholeness in action
We got this