De tijd waarin we leven vraagt om iets nieuws

Hoe ik het zie is dat we leven in een wereld van transitie, waarin wijzelf en onze organisaties veranderen van “op onszelf gericht zijn” naar “purpose driven”.

Als sensitieve, hartgericht manager of leider, ben je een helper, ben je loyaal.

We hebben in de disbalans van deze wereld en onze organisaties onze weg gezocht. Op de één of andere manier hebben we onszelf aangepast en gevoegd naar een “normaal” werkklimaat.

De tijd waarin we nu leven vraagt om iets nieuws.

Als hartgericht leider weet je dat. Je voelt het. Dat is niet comfortabel.

Er is in jezelf een deel die wakker is, die beter weet.

Ik nodig je uit voor 1-1 Helderheid Sessie. Deze sessie is gratis (1 uur).  Met deze helderheid kun jij beslissingen gaan nemen die belangrijk voor je zijn om je werkbeleving te veranderen, om vervulling te ervaren en het verschil te gaan maken.

Tijdens dit gesprek help ik je:

✓ Helderheid te krijgen in waar je nu staat.
✓ Herkennen wat je tegenhoudt en hoe je jezelf begrenst.
✓ Ontdekken wat je echt wilt.
✓ Positief momentum vrijmaken zodat jij trouw kan blijven aan jezelf.

over ons

Wij bieden wij 1-1 coaching programma’s aan met een unieke werkwijze, ondersteund door twee coaches. 

Wij delen de passie om managers en leiders te helpen floreren als hart gerichte leiders, als diegene die het verschil zullen maken.

Drs. Isabelle Constantino heeft met meer dan 12 jaar ervaring als emotie-coach honderden mensen geholpen (bestuurders, directieleden, managers, juristen, advocaten en andere professionals uit alle sectoren).

Isabelle kent de uitdagingen om open en krachtig vanuit de vrouwelijke energie te werken en te leven in een maatschappij die gedomineerd is door op zichzelf gerichte mannelijke energie. Zij heeft door haar verdieping, levenservaring en realisaties het vermogen ontwikkeld om alle genders te helpen terug te brengen bij hun hart en te laten excelleren in hartgericht leiderschap.

Wigard Tegel neemt als executive coach zijn jarenlange ervaring mee als ondernemer en interimmanager in diverse sectoren: commerciële sector, zorgsector, semioverheid en MKB-familie bedrijven. Hij heeft de grenzen gezien en ervaren van de dominante op zichzelf gerichte mannelijke energie in de wereld, in de organisaties en in zichzelf.

Door zijn expertise, levenservaring en persoonlijk realisaties + ervaring als coach voor honderden cliënten (1000+ sessies) weet hij als geen ander dat alleen via de hartsverbinding de werkelijke intrinsieke betrokkenheid kan ontstaan die nodig is voor oplossen van de uitdagingen in de organisaties en in deze wereld. Hij helpt leiders via de diepte van het hart en de focus van hun heldere denken naar positieve actie die werkelijk het verschil maakt.

Boek je helderheid coaching sessie

Boek hier je 1-1 Helderheid Coaching Sessie. Deze sessie is gratis (1 uur).  Met deze helderheid kun jij de beslissingen gaan nemen die belangrijk voor je zijn om je leven te veranderen.


We are Pure Empowerment
We are wholeness in action
We got this