Selecteer een pagina

LEIDERSCHAP TRAININGEN EN COACHING

Onze specialisatie is erop gericht leiders en professionals in coherentie te brengen met hun persoonlijke missie en volledige potentieel. Deelnemers creëren helderheid over wie ze écht willen zijn, wat hun werkelijke waarde is en wat ze willen bijdragen door authentiek zichzelf te zijn. Het gaat over (het terug vinden van) betekenisvolheid en vervulling als mens en professional. Het draait om de kracht van eigenaarschap, welzijn en het denken en handelen vanuit inspiratie.    

Deelnemers leren bewust aanspraak te maken op al hun vermogens, waardoor hun focus, waarneming en beleving verandert.

Hun perspectief wordt vergroot. De capaciteit om het potentieel van zichzelf, anderen en het geheel te zien wordt versterkt. Ze kunnen beter autonoom denken, open waarnemen, makkelijker vrije keuzes maken en op hun kwaliteiten vertrouwen, ongeacht de situatie.

We geloven in de kracht van eigenheid in dienst van het geheel.

Til je organisatie naar zijn hoogste niveau 

Tijdens het 1 op 1 coachingsprogramma Master servant Leadership, train jij je waarneming en doorzie de de dynamieken van je organisatie vanuit verschillende niveaus. Je ontdekt dat er een onderstroom is met onzichtbare spelregels, die de dynamiek van de organisatie bepalen en begrenzen. Je gaat begrijpen dat ongewenste uitkomsten en patronen samenhangen en onbewust in stand worden gehouden. Je leert snel de onderliggende oorzaak te vinden. Je creëert helderheid om efficiënt keuzes te kunnen maken …

Lees meer

In 10 weken in je kracht staan op je werk

Tijdens het 1 op 1 coachingsprogramma de Next Level professional leer je binnen de druk en de dynamiek van de organisatie bij je autonome kracht te blijven. Je hervind je eigenheid en pakt je vrijheid om volledig expressie te geven aan jezelf. Je gaat begrijpen wat er bij jou gebeurt in relatie tot anderen. Je doorziet je eigen strategieën en herkent waardoor je uit verbinding raakt met je unieke vermogens. Het wordt duidelijk wanneer en waardoor je leegloopt of stressvol raakt. Je weet wat jij eraan kan doen en je gaat ernaar handelen.

Lees meer

ONZE VISIE

Wij zien (graag) een wereld met vitale organisaties waarin ieder mens floreert.

BETEKENISVOLHEID OF de bekende VEILIGHEID? AAN JOU DE KEUZE

Wanneer voel je dat je betekenisvol bent in je werk? Zou het kunnen zijn dat je je waardevol voelt als je werk een expressie is van jezelf? Wanneer je volledig betrokken bent in je werk? Wanneer iets je raakt en écht inspireert? Wanneer jouw eigen inspiratie omgezet is naar een constructief idee, zichtbaarheid en positieve actie?

We hebben allemaal een groot verlangen om betekenisvol te zijn. We willen onze eigenheid delen en ervaren. Het is positieve stuwkracht waar we gehoor aan moeten geven.

Transformeer in 10 weken in de inspirerende leider die je bent

Tijdens het 1 op 1 coachingsprogramma Next level authentiek Leiderschap leer je als leider in je autonome kracht staan te midden van krachtenspel en de druk van de organisatie. Je gaat op verschillende niveaus waarnemen, waardoor je begrijpt wat er bij jou gebeurt in relatie tot anderen. Je herkent de werkelijke oorzaak van herhalende ongewenste resultaten en dynamieken in je team / in de organisatie. Je doorziet jouw strategieën en begrijpt de impact ervan op jezelf en op het geheel. Je maakt bewust aanspraak op je authentieke vermogen.

Lees meer

In 8 weken skills leren om jezelf en je team te transformeren

Tijdens de training Coachend Leiderschap (maximaal 10 deelnemers) ga jij als authentiek leider al je vermogen aanspreken om anderen te kunnen helpen. Door de training verandert je waarneming. Je leert het gedrag en de onderliggende patronen te lezen. Het wordt helder wat van jou is en wat van de ander. Tijdens de training leer je hoe jij via korte coaching interventies het grote verschil kan maken voor het individu en heel je team/afdeling. Je brengt direct in de praktijk wat je geleerd hebt.

Lees meer

VAN STAGNATIE NAAR VOORUITGANG

Als leider kun jij het verschil maken. Ontdek hoe je de organisatie in beweging kunt zetten door stagnatie te gebruiken als katalysator voor vooruitgang.

ONZE MISSIE

Wij begeleiden mensen in de kracht van hun eigenheid in dienst van het geheel.

Wat is jouw ervaring?

Deel je ervaring en maak kans op een coaching sessie cadeau

De visie waar wij ons voor inzetten is een wereld met vitale organisaties waarin ieder mens floreert. Naast onze eigen ervaringen als coach, interim en verander manager willen wij graag de visie en directe ervaringen van andere leiders en professionals horen, zoals jij.

Zouden wij je voor dit onderzoek een paar vragen mogen stellen? Jouw antwoorden zijn super waardevol voor ons! Het kost je maximaal 5 minuten.

Onder alle deelnemers verloten wij een coaching sessie t.w.v. € 350,–. Waarbij wij samen aan de slag gaan met een thema naar jouw keuze om jouw authentieke vermogens en potentieel als leider of professional verder te versterken. Zodat jij ongeacht de situaties, keuzes kan maken die coherent zijn met je hoogste waarden en jij nog meer kan vertrouwen op je eigen vermogens en kwaliteiten. Na 10 december 2023 volgt de trekking en informeer wij je de uitslag.

Hoe we werken

Onze programma’s worden gefaciliteerd door twee coaches. De kwaliteiten en insteek van beide coaches zijn complementair en zorgen voor één geheel. Ze bekrachtigen jouw volledige potentieel en zelfbeeld als mens. Deze benadering zorgt voor integrale verandering in jouw gevoelsbeleving, waarneming, denkvermogen, expressie en daadkracht.

DE COACHES

Drs. Isabelle Constantino heeft met meer dan 12 jaar ervaring als emotie-coach en honderden mensen geholpen in het coherent te worden met hun emotionele beleving en volledige mensbeeld (bestuurders, directieleden, managers, juristen, advocaten en andere professionals uit alle sectoren).

Wigard Tegel neemt als executive coach zijn jarenlange ervaring mee als ondernemer en interimmanager in diverse sectoren: commerciële sector, zorgsector, semioverheid en MKB-familie bedrijven. Hij kan zaken in een totaal perspectief plaatsen en mensen/teams/organisaties terugbrengen bij hun kern zodat ze kunnen zijn wie ze écht willen zijn.

Beide coaches zijn ervaren in het begeleiden van mensen naar de vrijheid om zichzelf te herontdekken.


We are Pure Empowerment
We are wholeness in action
We got this