Selecteer een pagina

PURE EMPOWERMENT

.

 

GRATIS MEDITATIES EN MUZIEK

Wij hebben vier krachtige reset meditaties en vier muziek fragmenten voor je geselecteerd. Het is een co-creatie van ons hele team; Wigard en Isabelle hebben de meditaties gemaakt en Frits heeft de muziek (Music from Source) gecomponeerd. 

Pure Empowerment reset meditaties en de muziek fragmenten van “Music from Source”  helpen je verbinden met je totale bewustzijn. De muziek fragmenten en de reset meditaties zijn ideaal om gedurende de dag te gebruiken, om weer contact te maken met je innerlijke vermogens, om je helder en goed te voelen. 

Je kan dit album nu tijdelijk gratis downloaden. Login of creëer een account, het album is dan gelijk voor je beschikbaar. 

Enjoy! 

Isabelle Constantino, Frits Evelein en Wigard Tegel 

Verbinding

Voorbeeld muziek fragment 

Grote-zelf reset

Voorbeeld korte reset meditatie 

Deze reset meditatie is perfect om gedurende de dag te gebruiken. De meditatie plaatst je in de grootsheid van jouw bewustzijn. Het helpt je jouw oorspronkelijke vermogens ervaren. Zodat jij  vanuit jouw innerlijke kracht je dag tegemoet kan treden.  

DOWNLOAD JE ALBUM

[loginform]

maak kennis met ons team

In de afgelopen jaren hebben wij (drs. Isabelle Constantino & Wigard Tegel) honderden mensen begeleid. Mensen die vast zaten en door het aanspreken van hun innerlijk potentieel in een nieuwe beweging zijn gekomen,in verbinding met hun bewustzijn en authentieke vermogens. Zo zijn ze nu in staat vanuit deze kracht en vrijheid nieuwe levensomstandigheden te creëren. Deze Pure Empowerment succesformule is de blauwdruk voor al onze coaching programma’s, meditaties, workshops en trainingen.

Frits Evelein is als ervaren coach en opleider deel van ons team en mede ontwikkelaar van het programma. Hij componeert Music from Source en heeft de muziek die we gebruiken alsmede diverse clips gemaakt.

Wigard Tegel

Wigard Tegel

CEO & coach

Vanaf mijn 17e ben ik in het Internationale bedrijfsleven actief als ondernemer en sinds mijn 30ste als professional coach. Persoonlijke ontwikkeling is mijn ding. Ik heb in mijzelf en bij talloze cliënten gezien dat iedereen (ongeacht de omstandigheden) zijn oorspronkelijk authentieke vermogen kan aanspreken en een leven kan creëren met vervulling en geluk. Ik ben zeer geïnspireerd om  mijn kwaliteiten in te zetten voor een verandering en nieuwe ervaring in deze wereld. 

Heb je een vraag? Neem gerust contact met mij op. Ik ben beschikbaar als coach, spreker en als trainer voor het geven van workshops. 

wigard@pureempowerment.nl 

DrS.ISabelle Constantino

DrS.ISabelle Constantino

Emotietherapeut

Als emotietherapeut help ik je graag in mijn processen met het vrijmaken van de weg naar je eigen waarheid. Je ontdekt wie je echt bent. Doordat je dit ervaart en voelt, wil je ook daar vanuit leven. Heel vanzelfsprekend en geleidelijk verandert er van alles in jou, in jouw leven: hoe je de dingen doet, hoe je ze ziet, op je werk, thuis, overal. Je focus verandert en laat je zien hoe onbeperkt jouw mogelijkheden zijn. Leven vanuit “echt zijn” elke dag is voor mij bewust in verbinding zijn met mijn essentie. Zo ervaar ik liefde en vreugde in alles wat ik doe. Dit wens ik iedereen toe.

Heb je een vraag? Neem gerust contact met mij op.

isabelle@pureempowerment.nl 

Dr.Frits evelein

Dr.Frits evelein

Musicus en didacticus

Mijn passie is het ontsluiten van kwaliteiten en creativiteit. Als coach, opleider en onderzoeker werkte ik jarenlang aan de Universiteit Utrecht en aan Codarts, de Hogeschool voor de Kunsten te Rotterdam. Ik componeer Music from Source, publiceer over coaching, onderwijs en bewustzijn en verzorg trainingen en masterclasses in binnen en buitenland.

Heb je een vraag? Wil je meer weten over Music from Source? Neem gerust contact met mij op.

frits@pureempowerment.nl 

WORKSHOP

introductie workshop voor de Mastering your own Life mastercourse

Hoe zou het zijn, als je direct toegang had tot je oneindige bewustzijn? Hoe zou het zijn, als jij je juist daardoor krachtiger voelt? Innerlijk sterker en écht aanwezig.  Stel je voor dat je een shift maakt naar een grotere realiteitservaring en de puzzelstukjes van jouw leven op hun plaats vallen. Hoe zou het zijn, als je uit deze verbinding met jouw grote-zelf, uit deze heelheid, als vanzelf, helderheid, zelfvertrouwen, vrijheid en levensplezier gaat ervaren? Lees verder en bekijk de agenda 

GRATIS INTRODUCTIE LES

gratis online introductie les voor de mastercourse

In minder dan een uur krijg jij volledig nieuwe inzichten over jezelf

Ervaar de vrijheid en grootsheid van je totale bewustzijn. Doorzie jouw overlevingsmechanisme. Ontdek door zelfonderzoek hoe jij jezelf op hele subtiele en geraffineerde manieren vasthoudt in levenservaringen die je niet wil. Leer hoe jij kan switchen naar een nieuwe waarneming en gevoelsstaat vanuit je vrije bewustzijn. Ervaar jouw échte vermogen die de basis is voor het creëren van vervulling in je werk en leven.

Wat anderen zeggen

De oefeningen zetten me gelijk in mijn kracht

Het is supersnel! De oefeningen zetten me gelijk in mijn kracht. Ik herken nu waar ik zit. Als ik mezelf saboteer kan ik het gelijk veranderen. Ik kan nu van mezelf genieten!  Dat kon ik daarvoor niet. Ik zie de bewijzen dat het werkt iedere dag in mijn werk en mijn privé leven! Ik voel nu dat ik blijdschap breng door gewoon mezelf te zijn. Hartelijk dank voor je programma!

SOPHIE

I am blown away

I had my first session with Wigard because I felt a resonance to and I am blown away. Not because I didn’t expect it from Wigard, but I didn’t expect that kind of clarity, depth, expansion and shift in such a strong way and so fast. Now I know why in this moment you were the one. 

I’m grateful Wigard, and I absolutely recommend you.

KY