FINANCIAL FREEDOM LES 1

Het maken van een keuze

Het Financial Freedom programma is ontwikkeld zodat jij een nieuw gevoel en een nieuwe mind-set kan creëren. Je leert hoe je ongeacht je financiële omstandigheden toegang hebt tot je authentieke vermogens.

Gedurende het programma word je krachtig geactiveerd om vanuit een vernieuwd zelfbeeld weer het heft in handen te nemen in je werk, leven en financiën. Je leert deze nieuwe bewustwording direct toe te passen in de praktijk.

Het resultaat? Sturing over je leven vanuit kracht en blijdschap. Je weet wat je wilt en je zet het om in geïnspireerde acties. De start van het programma staat helemaal in het teken van het maken van een keuze.

1.1: Zelfonderzoek

Video les: In les 1 ga je op zelfonderzoek. Je onderzoekt de impact van jouw denken, hoe jij je voelt en wat je doet. Je gaat ervaren wat werkt en wat niet werkt. Alles draait vandaag om het maken van een innerlijke keuze.

Doe deze oefening als je op jezelf bent in een rustige ruimte. Wat je nodig hebt is een pen en papier. Download het PDF werkformulier of maak gebruik van je eigen notitieblok.  (25 minuten)

Download pdf

1.2: Wat is je ervaring?

Wat is het belangrijkste dat jij vandaag hebt ervaren? En wat ben jij je bewust geworden tijdens de zelfonderzoek oefening? Download het PDF werkformulier of maak gebruik van de digitale invulvelden. (5 minuten)

Invulveld voor je ervaring

[homework type=’textarea’ max-chars=’800′ id=’les 1.2 wat is je ervaring’ volgnummer=’1101′]

Download pdf

1.3: Werkopdracht

Video: Je leert hoe je jouw positieve aspecten kan waarnemen. (3 minuten)

Noteer iedere dag de positieve aspecten van jezelf. Maak gebruik van het PDF werkformulier of maak van de digitale invulvelden. (5 minuten per dag)

Download pdf

Positieve aspecten werkopdracht

met Isabelle Constantino | Financial Freedom

Invulveld voor je positieve aspecten

Benoem je positieve aspecten van deze dag:

 • Dag 1
  [homework type=’textarea’ max-chars=’400′ id=’les 1.4 positieve aspecten dag 1′ volgnummer=’1102′]
 • Dag 2
  [homework type=’textarea’ max-chars=’400′ id=’les 1.4 positieve aspecten dag 2′ volgnummer=’1103′]
 • Dag 3
  [homework type=’textarea’ max-chars=’400′ id=’les 1.4 positieve aspecten dag 3′ volgnummer=’1104′]
 • Dag 4
  [homework type=’textarea’ max-chars=’400′ id=’les 1.4 positieve aspecten dag 4′ volgnummer=’1105′]
 • Dag 5
  [homework type=’textarea’ max-chars=’400′ id=’les 1.4 positieve aspecten dag 5′ volgnummer=’1106′]
 • Dag 6
  [homework type=’textarea’ max-chars=’400′ id=’les 1.4 positieve aspecten dag 6′ volgnummer=’1107′]
 • Dag 7
  [homework type=’textarea’ max-chars=’400′ id=’les 1.4 positieve aspecten dag 7′ volgnummer=’1108′]

1.4: Goedemorgen meditatie

Audio: Met de goedemorgen meditatie verbind jij je met jouw grote-zelf.  Deze meditatie helpt je om je gedurende de dag goed te voelen, rustig, open, gecentreerd en gesterkt. Je formuleert krachtig jouw intentie en je bepaalt je kleur en toon voor deze dag. Deze goedemorgen meditatie is perfect om je dag mee te starten. (9 minuten)

Ochtend meditatie

met Isabelle Constantino | Financial Freedom

1.5: Goedenavond meditatie

Audio: Met de goedenavond meditatie maak jij je klaar voor de nacht. Je laat de ballast los van deze dag.  Je ontspant diep in de ervaring van jouw grootsheid. Je zet de intentie om diep uit te rusten en de volgende dag als nieuw wakker te worden. Deze goedenavond meditatie is ideaal voor dagelijks gebruik. (6 minuten)

Download mp3

1.6: Loslaat meditatie

Audio: Dit is de meditatie uit les 1.1. Herhaal deze meditatie als je voelt dat beperkende gedachten en emoties gedurende de week omhoog komen (duw ze niet weg). Gebruik deze meditatie (zoveel je wil) om je emotionele blokkades en belemmerende overtuigingen los te laten en jouw innerlijke keuze opnieuw te bekrachtigen. (6 minuten)

Privacy settings

Bij de lessen heb je invulvelden waarin jij je ervaringen en onderzoeksresultaten kan opschrijven. Deze informatie is alleen voor jou toegankelijk. Je hebt wel de mogelijkheid om deze persoonlijke informatie te delen met Isabelle en Wigard. Dit geeft hen de mogelijkheid om op de hoogte blijven van je ontwikkelingen in het proces. Deze informatie is op dat moment alleen voor Isabelle en Wigard toegankelijk. Deze informatie wordt nooit gedeeld en alleen gebruikt om jouw ontwikkeling en ervaringen te monitoren.

Mijn antwoorden beheren