FINANCIAL FREEDOM LES 4

Het land van mogelijkheden

Er zijn twee hele verschillende realiteiten. Het land van mogelijkheden en onmogelijkheden. Vanuit welke realiteit jij waarneemt bepaalt jouw ervaring en wat je creëert. Door negatieve ervaringen zijn we allemaal (deels) terecht gekomen in het land van onmogelijkheden waardoor we onze inspiratie en authentieke kracht hebben los gelaten en authentieke kwaliteiten niet meer écht durven te laten zien. 

In deze les ga je op zoek hoe jij jouw vrijheid weer volledig kan terugpakken door de inspiratie vanuit jouw grote-zelf om te zetten in positieve actie.  

4.1: Zelfonderzoek

Video les: Je onderzoekt het land van onmogelijkheden en het land mogelijkheden. In de opdracht voor deze week wordt voor je uitgenodigd om je vrije inspiratie in actie om te zetten en nieuwe ervaringen te creëren. 

Doe deze oefening als je op jezelf bent in een rustige ruimte. Wat je nodig hebt is een pen en papier. Download het PDF werkformulier of maak gebruik van de digitale invulvelden.   (30 minuten)

4.2: Introspectie oefening

Audio: Ontdek wat er gebeurd als jij jezelf plaatst in het land van ongekende mogelijkheden (17 minuten)

Tip: Doe deze introspectie oefening meerdere keren gedurende het programma om jouw inspiratie vrij te laten stromen en dit om te zetten in positieve actie. 

Introspectie oefening les 4

met Wigard Tegel & Isabelle Constantino | Financial Freedom

Download pdf

Jouw land van mogelijkheden

Omschrijf jouw ervaringen:

Wat was jouw ervaring op het pad van mogelijkheden? Wat voor een gevoel had je toen je zo rondliep? Wat zag? Wat ervoer jij? [homework type=’textarea’ max-chars=’600′ id=’les 4.2 Wat was jouw ervaring op het pad van mogelijkheden? Wat voor een gevoel had je toen je zo rondliep? Wat zag? Wat ervoer jij?’ volgnummer=’401′]

Welke mogelijkheden zag/voelde jij op jouw pad? Waar had jij zin in? [homework type=’textarea’ max-chars=’600′ id=’les 2.2 Welke mogelijkheden zag/voelde jij op jouw pad? Waar had jij zin in?’ volgnummer=’402′]

Wat deden die ervaringen met jou? Zag jij jezelf acties ondernemen? Welke? Wat voor een gevoel gad dat aan jouw? [homework type=’textarea’ max-chars=’600′ id=’les 4.2 Wat deden die ervaringen met jou? Zag jij jezelf acties ondernemen? Welke? Wat voor een gevoel gaf dat aan jouw?’ volgnummer=’403′]

Wat deden die ervaringen met jou? Zag jij jezelf acties ondernemen? Welke? Wat voor een gevoel gad dat aan jouw? [homework type=’textarea’ max-chars=’600′ id=’les 4.2 Wat deden die ervaringen met jou? Zag jij jezelf acties ondernemen? Welke? Wat voor een gevoel gaf dat aan jouw?’ volgnummer=’404′]

4.3: Werkopdrachten 1 & 2

Audio: Deze week heb je twee belangrijke werkopdrachten. 

Maak gebruik van het PDF werkformulier of maak gebruik van de digitale invulvelden. 

Werkopdrachten 1 & 2

met Isabelle Constantino | Financial Freedom

Download pdf

Werkopdracht 1 - Omschrijf jouw acties voor deze week

Omschrijf nu de nieuwe acties die je deze week gaat ondernemen. Laat je inspiratie vrij stromen en maak het heel concreet. Twijfel je? Doe het toch. Laat je niet saboteren door jezelf of door anderen. Plaats jezelf in je vrije kracht en inspiratie. Terwijl je het doet, wees open, focus je op je eigen energie, op de directe ervaring van jouzelf [homework type=’textarea’ max-chars=’800′ id=’les 4.3 Omschrijf nu de nieuwe acties die je deze week gaat ondernemen’ volgnummer=’405′]

Aantekeningen voor werkopdracht 1 - omschrijf je ervaringen

Welke nieuwe geïnspireerde actie heb jij vandaag ingezet? Los van het resultaat, hoe voelde jij je om te doen wat je deed? Wat gaf het jou? 

Werkopdracht 2 - Maak je vision board

Maak een vision board met al jouw ideeën voor het korter en iets langer termijn zichtbaar (maximaal 1 jaar). Maak tekeningen en/of maak collages met knipsels. Creëer een beeld van wat je wil en hoe jij je voelt als jij doet wat je wil. Je hebt geleerd om je grote-zelf te ervaren. Hoe voelt de grote-zelf voor jou? Hoe voelt jou nieuwe toekomstige leven? Welke stappen ga jij inzetten in de nabije toekomst? Deze beelden en gevoelens mogen gezien en gevoeld worden, vertaal, ze in de beelden, in de kleuren en in de plaatjes die je kiest. Gebruik een groot vel papier of karton  en plaats jouw vision board op een plek die je elke dag ziet. Iedere dag dat jij jouw vision board ziet activeer je jouw toekomst en zal dit krachtig voor jouw gaan werken. 

Voor dat je start met het maken van  jouw vision board beluister opnieuw de meditatie / introspectie oefening en laat jouw inspiratie vrij stromen. 
Heb je jouw vision board gereed? En vind je het leuk om deze met ons te delen? Wij zijn heel benieuwd. Maak er een foto van en stuur deze dan graag naar ons toe  wigard@pureempowerment.nl en isabelle@pureempowerment.nl we zullen zeker naar je reageren. 

4.4: Positieve aspecten - 30 dagen opdracht

Nog maar negen dagen te gaan! Je bent nu bij dag 22 van de 30 dagen oefening. Noteer iedere dag de positieve aspecten van jezelf. Maak gebruik van het PDF werkformulier of maak van de digitale invulvelden. (5 minuten per dag)

Download pdf

Mijn positieve aspecten van deze week

Benoem je positieve aspecten van deze dag:

 • Dag 22
  [homework type=’textarea’ max-chars=’400′ id=’les 4.4 positieve aspecten dag 22′ volgnummer=’410′]
 • Dag 23
  [homework type=’textarea’ max-chars=’400′ id=’les 4.4 positieve aspecten dag 23′ volgnummer=’411′]
 • Dag 24
  [homework type=’textarea’ max-chars=’400′ id=’les 4.4 positieve aspecten dag 24′ volgnummer=’412′]
 • Dag 25
  [homework type=’textarea’ max-chars=’400′ id=’les 4.4 positieve aspecten dag 25′ volgnummer=’413′]
 • Dag 26
  [homework type=’textarea’ max-chars=’400′ id=’les 4.4 positieve aspecten dag 26′ volgnummer=’414′]
 • Dag 27
  [homework type=’textarea’ max-chars=’400′ id=’les 4.4 positieve aspecten dag 27′ volgnummer=’415′]
 • Dag 28
  [homework type=’textarea’ max-chars=’400′ id=’les 4.4 positieve aspecten dag 28′ volgnummer=’416′]
 • Dag 29
  [homework type=’textarea’ max-chars=’400′ id=’les 4.4 positieve aspecten dag 29′ volgnummer=’417′]
 • Dag 30
  [homework type=’textarea’ max-chars=’400′ id=’les 4.4 positieve aspecten dag 30′ volgnummer=’418′]

  Reset meditaties

  Reset meditaties zijn een perfecte tool voor gebruik gedurende de dag.  In een paar minuten verbind jij jezelf weer met je grote-zelf, waardoor jij vanuit die helderheid en innerlijke kracht  je dag kan creëeren. Ons advies gebruik ze dagelijks als het goed voor je voelt. 

  4.5: Grote-zelf reset meditatie

  Audio: In deze korte reset meditatie verbind jij je met jouw volledige potentieel en de onwankelbare kracht van jouw grote-zelf (6 minuten).

  Grote-zelf reset meditatie

  met Wigard Tegel | Financial Freedom

  4.6: Focus-reset meditatie

  Audio: In deze korte focus-reset meditatie laat je al je oude gedachten en spanning los en ervaar je de helderheid van jouw grote-zelf (4 minuten).

  Focus-reset meditatie

  met Isabelle Constantino | Financial Freedom

  4.7: Goedemorgen meditatie

  Audio: Met de goedemorgen meditatie verbind jij je met jouw grote-zelf.  Deze meditatie helpt je om je gedurende de dag goed te voelen, rustig, open, gecentreerd en gesterkt. Je formuleert krachtig jouw intentie en je bepaalt je kleur en toon voor deze dag. Deze goedemorgen meditatie is perfect om je dag mee te starten. (9 minuten)

  Ochtend meditatie

  met Isabelle Constantino | Financial Freedom

  4.8: Goedenavond meditatie

  Audio: Met de goedenavond meditatie maak jij je klaar voor de nacht. Je laat de ballast los van deze dag.  Je ontspant diep in de ervaring van jouw grootsheid. Je zet de intentie om diep uit te rusten en de volgende dag als nieuw wakker te worden. Deze goedenavond meditatie is ideaal voor dagelijks gebruik. (6 minuten)

  Privacy settings

  Bij de lessen heb je invulvelden waarin jij je ervaringen en onderzoeksresultaten kan opschrijven. Deze informatie is alleen voor jou toegankelijk. Je hebt wel de mogelijkheid om deze persoonlijke informatie te delen met Isabelle en Wigard. Dit geeft hen de mogelijkheid om op de hoogte blijven van je ontwikkelingen in het proces. Deze informatie is op dat moment alleen voor Isabelle en Wigard toegankelijk. Deze informatie wordt nooit gedeeld en alleen gebruikt om jouw ontwikkeling en ervaringen te monitoren.

  Mijn antwoorden beheren