Selecteer een pagina

Coachend Leiderschap TRAINING

In 8 weken skills leren om jezelf en je team te transformeren

Tijdens de training Coachend Leiderschap (maximaal 10 deelnemers) ga jij als authentiek leider al je vermogen aanspreken om anderen te kunnen helpen. Door de training verandert je waarneming. Je leert het gedrag en de onderliggende patronen te lezen. Het wordt helder wat van jou is en wat van de ander.

Je ervaart eerst bij jezelf hoe jij je onbewust vasthoudt aan een beperkende dynamiek. Je merkt dat anderen in jouw team op hun eigen unieke manier het zelfde doen. Je ervaart de impact hiervan voor het individu en voor het geheel en herkent hoe ondermijnend dit is voor de vooruitgang en de groei van het team. Je maakt helder onderscheid tussen de beperkende patronen en het werkelijke potentieel van jezelf en de ander.

Je versterkt je empathisch vermogen. Je leert luisteren, denken en communiceren vanuit een totale waarneming. Tijdens de training leer je hoe jij via korte coaching interventies het grote verschil kan maken voor het individu en heel je team/afdeling. Je brengt direct in de praktijk wat je hebt geleerd.

Gedurende het programma herzie je je eigen waarden. Je creëert verdieping. Je versterkt je koers. Je herdefinieert je echte waarde en rol als leider. Door nieuwe inzichten wordt wat jij wil voor het geheel duidelijk.

Door jouw verandering word je een veilig referentiepunt. Je implementeert een nieuwe blauwdruk waardoor het werkklimaat verandert. Als coachend leiderschap bekrachtig je anderen in hun autonome vermogens. Langdurende beperkende dynamieken lossen op.  Je faciliteert een optimale bedding voor groei en succes.

Dit training programma is intensief, diepgaand en transformerend. Je gaat zelf en met andere deelnemers aan de slag met verdiepende oefeningen en praktische opdrachten. Je leert tussentijds uit je nieuwe inzichten te handelen.

WIE BEN JIJ

Jij bent een leidinggevende, manager of teamleider. Kenmerkend kan zijn dat jij op dit moment wordt geconfronteerd in je werk met complexe uitdagingen waarbij je weet dat jij het anders wil (en moet) aanpakken om het team in beweging te krijgen en de gewenste uitkomsten te kunnen realiseren.

of

dat jij al actief bezig bent met persoonlijke ontwikkeling en je nu op een belangrijk punt staat dat je een stap verder wil en jij meer vaardigheden je eigen wil maken om je teamleden krachtig te kunnen helpen door coachend leiderschap.

Hoe we werken

De training Coachend Leiderschap duurt 8 weken en bestaat uit vijf losse trainingsdagen. Aansluitend aan het 8 weken programma zijn er drie online calls als follow up sessies.

Onze programma’s worden gefaciliteerd door twee trainers. De kwaliteiten en insteek van beide trainers zijn complementair en zorgen voor één geheel. Ze bekrachtigen jouw volledige potentieel. Deze benadering zorgt voor integrale verandering in jouw gevoelsbeleving, waarneming, denkvermogen, expressie en daadkracht.

DE TRAINERS

Drs. Isabelle Constantino heeft met meer dan 12 jaar ervaring als emotie-coach honderden mensen geholpen in het coherent maken van hun emotionele beleving en volledige mensbeeld (bestuurders, directieleden, managers, juristen, advocaten en andere professionals uit alle sectoren).

Wigard Tegel is een executive coach, trainer, interim manager en ondernemer met 30 jaar+ werkervaring. Hij begeleidt leiders, managers en ondernemers naar authentiek leiderschap. Mensen waarderen hem om zijn helderheid en directheid. Hij kan zaken in een totaal perspectief plaatsen en mensen/teams/organisaties terugbrengen bij hun totale vermogen.

Naast zijn expertise als executive coach en trainer neemt hij 20 jaar+ werkervaring mee als ondernemer, consultant en interimmanager in diverse sectoren: commerciële sector, zorgsector, semi-overheid en MKB-familie bedrijven.

DE LOCATIE

De trainingsdagen vinden plaats op een nader te bepalen locatie in Almere.

HOU MIJ OP DE HOOGTE

Ben je geintreseerd? Spreekt de coachend leiderschap training je aan?  Laat je gegevens bij ons achter dan houden we je op de hoogte en informeren we je zodra de informatie beschikbaar is over de details, de kosten en wanneer de training plaats vindt (gedurende 2024) . 

We are Pure Empowerment
We are wholeness in action
We got this