Selecteer een pagina

BLOG

We delen graag inspirerende ervaringen en inzichten via artikelen en videos die je concreet verder helpen als hartgericht leider

Onderzoek van Gallup heeft aangetoond dat slechts 13% van de werknemers in Europese organisaties floreert in zijn werk. Hoe lossen we dit op….

Lees meer

Sometimes I write effortlessly, without any thoughts. This is a part of such a text, which was very helpful for myself as empowerment and guidance. I hope it will help you too ….

Lees meer

Gaandeweg zijn we de koppeling naar ons hart, naar onze vrouwelijke energie kwijtgeraakt. We hebben ons allemaal, op de een of andere manier aangepast aan de dominante op zichzelf gerichte mannelijke energie in de wereld

Lees meer

De gezonde vrouwelijke energie is hartgericht. Het verbindt, koestert, het is allesomvattend, het verenigt, het ondersteunt samenwerking, het is vriendelijk, open, ontvankelijk, zachtaardig, harmoniserend, volledig waarheidsgetrouw en creatief ….

Lees meer

Hoe kan je nu volledig vrij denken en handelen vanuit inspiratie? Hoe kan je trouw blijven aan je hoogste innerlijke missie, zelfs in een werk context die (grotendeels)gericht is op zelfbehoud?  ………

Bekijk de video

Ontdek hoe je betekenisvolheid kan creëren in je organisatie, je team en in je werk. Zie hoe het werkt. Wat ervoor nodig is en wat jij er vandaag aan kan doen.….

Bekijk de video

ONTDEK HOE JIJ KAN FLOREREN

Bekijk de video en ontdek hoe jij kan floreren als hartgericht leider.
Begrijp hoe jij als hartgericht leider het verschil kan maken om de belangrijkste uitdagingen van de organisatie te helpen oplossen.


We are Pure Empowerment
We are wholeness in action
We got this