Selecteer een pagina

NEXT LEVEL AUTHENTIEK LEIDERSCHAP

Transformeer jezelf in 10 weken in de inspirerende leider die je bent

Tijdens het coachingsprogramma Authentiek Leiderschap leer je als leider in je autonome kracht staan te midden van krachtenspel en de druk van de organisatie. Je gaat op verschillende niveaus waarnemen, waardoor je begrijpt wat er bij jou gebeurt in relatie tot anderen.

Je herkent de werkelijke oorzaak van herhalende ongewenste resultaten en dynamieken in je team / in de organisatie. Je doorziet jouw strategieën en begrijpt de impact ervan op jezelf en op het geheel. Je maakt bewust aanspraak op je authentieke vermogen.

Je verdiept wie je bent en wat jij echt wil als mens en als leider. Door de veranderingen ontstaat er coherentie tussen je denken en je gevoel. Je creativiteit verhoogd zich. Je krijgt inspirerende ingevingen. Je ervaart intrinsieke motivatie en kracht vanuit een totaal perspectief.

Je ontdekt hoe jij op een nieuwe manier vrij kan denken en onafhankelijk keuzes kan maken.  Je blijft in verbinding met je eigen waarden, in dienst van het geheel en toch trouw aan jezelf. Je communicatie wordt evenwichtig, open en transparant terwijl jij in alle omstandigheden een constructieve verbinding kan behouden met de ander.

Je onderzoekt en bepaalt hoe jij het hoogste uit jezelf kan halen. Je traint jezelf om er volledig te zijn. Jij ontdekt hoe jij beperkende teamdynamieken kan oplossen. Door jouw verandering word je een veilig referentiepunt en bekrachtig je anderen in hun autonome vermogens.

Je versterkt je empathisch vermogen. Je leert luisteren, denken en handelen vanuit een totale waarneming. Je verdiept, herdefinieert en ervaart je rol als leider op basis van wat écht voor jou, je team en de organisatie werkt.

Dit coaching programma is intensief, diepgaand en transformerend. Je gaat aan de slag met verdiepende oefeningen en praktische opdrachten. Zo leer je uit je nieuwe inzichten te handelen in je werk en je leven.

WAT WE GAAN DOEN

Het programma bestaat uit drie modules. Elke module bestaat uit twee sessies. In totaal 6 coaching sessies van twee uur (reserveer 2,5 uur in je agenda) en een kortere zevende sessie ter afsluiting met beide coaches (één uur).

De onderstaande beschrijving van de drie modules geeft duidelijkheid over de focus van het programma. Let op, het zijn richtlijnen want het programma draait om jou. We gaan samen het hoogste behalen. We bewegen mee en doen wat nodig is om dat te bewerkstelligen.

MODULE 1
Jij en de organisatie
(2 sessies)

✓ Samen verkennen we de impact die de organisatie en anderen op jou hebben

✓ We onderzoeken het gedrag, de gedachten en emoties die je belemmeren om jezelf te zijn

✓ Je leert onderscheid maken tussen je strategie (wat je doet) en wie je bent

✓ Je heelt de oorzaak van stress / trigger points die je ervaart

✓ Je doorziet de dynamieken in je team/afdeling en vind de werkelijke oorzaak.

✓ Je traint je waarneming en maakt onderscheid tussen wat van jou is en van de ander

✓ Je ontdekt en verdiept wie je echt bent t.o.v. je conditioneringen

MODULE 2
Je herontdekt jezelf en je rol als leider (2 sessies)

✓ Je krijgt inzicht in onderliggende patronen. Je ontdekt hoe jij door jouw eigen ontwikkeling ongewenste team dynamieken gaat oplossen.

✓ Je herkent wat nu jouw identiteit en gevoel van waarde bepaalt

✓ Je traint jezelf om te luisteren, denken, handelen en communiceren vanuit een open waarneming.

✓ Je onderzoekt, verdiept en herdefinieert jouw rol als leider op basis van wat écht voor jou en je team werkt

✓ Je leert je denken en gevoel coherent te maken waardoor je open, eerlijk en effectief gaat communiceren.

✓ Je versterkt de relatie met jezelf en met anderen. Je ervaart meer diepgang en behaalt het effect die je werkelijk wil.

MODULE 3
Authentiek leiderschap
(2 sessies)

✓ Je activeert, ontdekt, bekrachtigt je eigenheid 

✓ Je onderzoekt wie jij wil zijn als leider. Je ontdekt nieuwe inspiratie.

✓ Je ziet de waarde van het geheel en schept een klimaat waar anderen willen groeien.

✓ Je ontdekt en bepaalt hoe jij het hoogste uit jezelf gaat halen als manager en mens door trouw te zijn aan jezelf.

✓ Je heelt weerstand en belemmering in jezelf om authentiek te kunnen zijn

✓ Je past je nieuwe inzichten toe in je werk en je leven

✓ Je ervaart hoe jij een voorbeeld kan zijn voor anderen door een authentiek leider te zijn.

  Hoe we werken

  Het totale programma duurt 10 weken en wordt gefaciliteerd door twee coaches. In zes sessies doorloop je drie modules. Iedere module bestaat uit twee sessies. Als laatste is er een afsluitende (zevende) sessie met beide coaches.

  Onze programma’s worden gefaciliteerd door twee coaches. De kwaliteiten en insteek van beide coaches zijn complementair en zorgen voor één geheel. Ze bekrachtigen jouw volledige potentieel en zelfbeeld als mens. Deze benadering zorgt voor integrale verandering in jouw gevoelsbeleving, waarneming, denkvermogen, expressie en daadkracht.

  DE COACHES

  Drs. Isabelle Constantino heeft met meer dan 12 jaar ervaring als emotie-coach en honderden mensen geholpen in het coherent te worden met hun emotionele beleving en volledige mensbeeld (bestuurders, directieleden, managers, juristen, advocaten en andere professionals uit alle sectoren).

  Wigard Tegel neemt als executive coach zijn jarenlange ervaring mee als ondernemer en interimmanager in diverse sectoren: commerciële sector, zorgsector, semioverheid en MKB-familie bedrijven. Hij kan zaken in een totaal perspectief plaatsen en mensen/teams/organisaties terugbrengen bij hun kern zodat ze kunnen zijn wie ze écht willen zijn.

  Beide coaches zijn ervaren in het begeleiden van mensen naar de vrijheid om zichzelf te herontdekken.

  VOOR WIE IS HET

  Dit programma is voor leidinggevenden, managers, projectleiders, coördinatoren en teamleiders.

  ✓ Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als leider.

  ✓ Je wilt trouw aan jezelf kunnen blijven in de hectiek en krachtenspel van de organisatie

  ✓ Je wilt de werkelijk oorzaak kunnen zien van beperkende dynamieken in je team en de organisatie

  ✓ Je wilt (meer) helderheid over wie je bent als leider en wat je echt wil

  ✓ Je wilt met emotioneel complexe situaties om kunnen gaan

  ✓ Je wilt je potentieel ontwikkelen en echt jezelf zijn

  ✓ Je wilt je waarneming vergroten en helder onderscheid maken wat van jou is en wat van de ander

  ✓ Je wilt verbinding én autonomie in de samenwerking met andere versterken

  ✓ Je wilt je team versterken in hun eigen ontwikkeling

  ✓ Je hebt een hbo of wo denkniveau

  DE LOCATIE

  De coaching sessies vinden plaats bij Pure Empowerment in Almere Overgooi. Onze locatie is makkelijk met de auto bereikbaar vanaf de A6 (vanuit de regio Amsterdam / Lelystad) of de A27 (vanuit de regio  Amersfoort / Utrecht)

  Jouw tijdsINVESTERING

  Het Authentiek Leiderschap coaching programma bestaat uit 7 sessies op locatie (6 sessies van 120 minuten per sessie en een zevende sessie van 60 minuten) in een 10 weken programma. Naast de coaching sessies werk je gedurende het 10 weken programma aan huiswerkopdrachten en/of reflectieopdrachten. Denk aan maximaal 15 minuten per dag.

  COACHING STRATEGIE GESPREK (VRIJBLIJVEND)

  Wat kun je van een online coaching strategie gesprek verwachten? Het wordt geen salespitch! We gaan gelijk de diepte in. We creëren helderheid over jouw ontwikkelingsvraag. We onderzoeken wat niet werkt voor je en wat jij echt wil. We onderzoeken ook of onze programma’s bij jouw ontwikkelingsvraag aansluit. Zodat jij als leider met zekerheid een keuze kan maken voor de verandering die jij wil.

  We are Pure Empowerment
  We are wholeness in action
  We got this