Selecteer een pagina

PURE EMPOWERMENT METHOD

 

.

creëer volledig succes en geluk

CREËER VOLLEDIG SUCCES

Pure Empowerment brengt nu tien jaar coaching ervaring in een 6 tot 10 weken durende Mastercourse. Ga voorbij aan oude begrenzende strategieën. Zeg gedag tegen je oude reflexen van stress, onrust en ervaringen van beperking en tekort. Ontdek je vermogens voor het ervaren van geluk en het creëren van volledig succes in jouw werk en leven. De Pure Empowerment Methode is tailormade. Of je nu al succesvol bent en toch een leegte ervaart of dat je volledig vastloopt, de Pure Empowerment Methode sluit perfect aan bij jouw situatie.

GROOTSHEID

Creëer een nieuwe basis voor jouw leven met als vertrekpunt een grotere visie en ervaring van jezelf. Tijdens deze Mastercourse stap jij in de ervaring van je eigen grootsheid. Alle veranderingen die hier uit voorvloeien, zijn een directe reflectie van jouw werkelijke potentieel.

REALISATIE

Praten is interessant en plannen maken is inspirerend. Maar het in jezelf ervaren van jouw eigen grootsheid en het herkennen van die verandering in je dagelijkse leven is dé realisatie waar het werkelijk omgaat. De Mastercourse van Pure Empowerment zorgt dat jouw geluk niet een hoop of droom blijft.  Je creëert een nieuw momentum en ervaart dat jij het stuur van jouw geluk zelf in handen hebt.

WAT JE ONTDEKT

N
Vermogens van je grote-zelf waarmee jij je krachtig, verbonden, onbevangen, vrij en geïnspireerd voelt ongeacht de omstandigheden
N
Waarom je cognitieve denken geen belang heeft in jouw well-being
N
Hoe je levensgeluk te creëeren
N
Een nieuwe manier van waarnemen waardoor helderheid, kracht, focus en inspiratie altijd beschikbaar voor je zijn

KEUZEVRIJHEID

De kracht van de Pure Empowerment Methode is dat jij keuzevrijheid gaat ervaren tussen een begrensd deel van jezelf en het grotere deel van jou dat altijd volledig vrij en authentiek is.
<iframe src="https://player.vimeo.com/video/267634665" width="640" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

VISIONARY - ENTREPRENEUR - COACH

“Met de Pure Empowerment Mastercourse maak jij de weg vrij naar je ongekende potentieel. Door de ervaring van jouw grote-zelf en het laten doorstromen van dat vermogen creëer je vervulling, succes en blijdschap in je werk en leven”.

Wigard Tegel 
Founder of the Pure Empowerment Method

WAT JE REALISEERT

N
Vrij van stress werken en leven
N
Shiften van frustratie en begrenzing naar vrijheid en kracht
N
Open en vrij communiceren vanuit je totale potentieel
N
Volledig blij en geïnspireerd werken en leven

MASTERCOURSE

Kies de Pure Empowerment Mastercourse die bij je past:
5
Het 6 weken online programma is het fundament van onze Pure Empowerment Mastercourse.
5
Het 9 weken webinar & online Mastercourse geeft je persoonlijke begeleiding via small-group live-webinars (maximaal 12 deelnemers). Zo leer je optimaal van elkaars proces.
5

Het 10 weken persoonlijke coaching & online Mastercourse is diepgaand en volledig gericht op jouw proces. De individuele begeleiding met 4 coaching sessies garandeert maximaal resultaat.

ONLINE

6 weken online Mastercourse

Normaal € 195,– 

Introductie prijs

€ 145,– t/m 14 juni ’18

Wekelijks (6 x) :

 • Een online les (video)
 • Introspectieoefeningen (audio)
 • Onderzoeksvragenlijsten (digitaal)
 • Focus voor de week (video)
 • Opdrachten voor de week (pdf)
 • Goedemorgen meditatie (audio)
 • en meer…

WEBINAR & ONLINE

weken webinar & online Mastercourse

Normaal € 395,

Introductie prijs

€ 295,–  t/m 14 juni ’18

Of 3 maandelijkse termijnen van € 105,– 

Wekelijks (6 x) :

 • Een online les (video)
 • Introspectieoefeningen (audio)
 • Onderzoeksvragenlijsten (digitaal)
 • Focus voor de week (video)
 • Opdrachten voor de week (pdf)
 • Goedemorgen meditatie (audio)
 • en meer…

Live webinar (3 x):

 • 3 x live small group webinars
 • Coach: Wigard Tegel
 • Tijdsduur: 1,5 uur per sessie

PERSOONLIJKE COACHING & ONLINE

10 weken coaching & online Mastercourse

€ 1.695,-

Of 3 maandelijkse termijnen van € 580,–

Wekelijks (6 x) :

 • Een online les (video)
 • Introspectieoefeningen (audio)
 • Onderzoeksvragenlijsten (digitaal)
 • Focus voor de week (video)
 • Opdrachten voor de week (pdf)
 • Goedemorgen meditatie (audio)
 • en meer…

Persoonlijke coaching (4 x):

 • 4 x persoonlijke coaching sessies
 • Coach: Wigard Tegel
 • Tijdsduur: 2 uur per sessie

INTRODUCTIE KORTINGEN

Maak  gebruik van de Pure Empowerment introductie kortingen!
In de maanden juni, juli en augustus 2018 zijn er kortingen tot 25%.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hieronder vind je antwoorden op veel gestelde vragen.

Wat is je grote-zelf?
Het grote-zelf is een groter deel van jou dat altijd bij je is. Als je er verbinding mee maakt, voel je je goed, helder, op je gemak, verbonden, geïnspireerd, vervuld, gefocust en vrij. Deze staat van zijn wordt niet bepaald door condities en externe omstandigheden. Zodra je je leven ervaart vanuit je grote-zelf heb je direct toegang tot geluk en het creëren van volledig succes.
Wat is je kleine-zelf?
Het kleine-zelf is ons cognitieve/rationele denken dat als een mini-processor probeert het leven te omvatten. Dit is totaal onmogelijk. Daardoor zoekt het kleine-zelf alle houvast en zekerheid buiten zichzelf. Dat is de oorzaak van alle ongemakken die je nu in je leven ervaart. Het ervaren van je leven vanuit het kleine-zelf genereert per definitie onrust, stress en kan ons nooit intrinsieke vervulling geven. We zijn allemaal super getraind in het waarnemen van onszelf en de wereld om ons heen vanuit onze mini-processor. Helderheid hoe jij jezelf vasthoudt door je gedachtes, emoties en acties in een voortdurende dynamiek van je kleine-zelf is fundamenteel. Zo kun je weer gaan kiezen voor grootsheid in jouw leven.
Waarom introspectieoefeningen?
Introspectie is fundamenteel voor werkelijke veranderingen. Praten, kijken en luisteren blijven te oppervlakkig. Je hebt in jezelf diepgaande ervaringen nodig om je vrij te maken van beperkende patronen en omstandigheden. Met een introspectieoefening ga je op intern onderzoek uit. Enerzijds zie en ervaar je in jezelf met enorme helderheid de oorzaak en dynamiek van de dingen die niet werken in je leven. Anderzijds ervaar je de grootsheid, bezieling en vitaliteit van je grote-zelf en hoe je daarvanuit je leven kunt vormgeven. Het totaal van de ervaring geeft jou de helderheid en kracht voor levens vervullende nieuwe ervaringen.
Hoeveel tijd kost de Mastercourse?
1 x ca. 1 à 1,5 uur per week:
Het wekelijkse lesmateriaal bestaat uit een video les, geleide introspectieoefeningen (audio) en onderzoeksopdrachten. Deze duren in totaal ca. 1 à 1,5 uur per week.

Ca. 15 minuten per dag:
Bij de start van de dag heb je een ochtend meditatie (5 minuten) waarin jij je intentie uitzet voor deze dag. Daarnaast ga je dagelijks oefenen met nieuwe ervaringen. Één of twee keer per de dag maak je korte aantekeningen van jouw waarnemingen en ervaringen (ca. 10 minuten per dag).

Voor wie is de Mastercourse?
Voor iedereen die grenzen ervaart van zichzelf en de omstandigheden waarin je nu verkeert. Als je een diepgaande verandering wil meemaken naar een leven met authenticiteit, geluk en volledig succes. Het kan zijn dat je nu onrust en stress ervaart, geheel vastloopt in een situatie of dat je succesvol bent maar nog steeds volledige vervulling mist. De Pure Empowerment Methode is tailormade en sluit perfect aan bij jouw situatie.
Kan ik het programma stoppen?
Natuurlijk. Wij werken met een 100% tevredenheid garantie. Het belangrijkste is dat jij blij bent met je aankoop. Binnen 18 dagen na aanvang van het programma kan je ieder moment kosteloos stoppen. Je krijgt je betaling volledig terug. Je hoeft hiervoor alleen via email jouw besluit kenbaar te maken (naar team@pureempowerment.nl). Er is geen verdere toelichting nodig.
Wat zijn live small-group webinars?
Live small-group webinars zijn onderdeel van de 9 weken webinar & online Mastercourse. Het zijn bijeenkomsten van ca. 12 deelnemers waarbij Wigard direct met de groep aan de slag gaat. Het doel is het creëren van verdieping en diepgaande realisaties. Het is dé uitgelezen kans voor het stellen van vragen en het inbrengen van voorbeelden en persoonlijke situaties die op dat moment voor jou belangrijk zijn.  In iedere small-group webinar kan Wigard (op verzoek) met een aantal deelnemers 1 op 1 aan de slag. Een live small-group webinar duurt ca 1,5 uur.