PURE EMPOWERMENT

 

Duizenden mensen worden belemmerd in hun werk en in hun leven door (PTSS) emotionele trauma’s

WAT IS ER NU ÉCHT NODIG?

Herkenning

Trauma’s zijn emotionele blokkades die het leven en functioneren onmogelijk maken. Trauma’s veroorzaken een voortdurende spanning, een alertheid die bezwarend is op emotioneel, mentaal en fysiek niveau. Het maakt niet uit of de trauma’s voortkomen uit de aard van je beroep of uit levensomstandigheden. Kenmerkend is dat trauma’s je leven bepalen, elke minuut als een ondertoon. Zingeving, werk- en levensgeluk worden hierdoor tenietgedaan.

 

onderzoek

Onze aanpak in het PURE EMPOWERMENT 12-weken PTSS-programma is diepgaand. We richten ons naar de onderliggende oorzaak: een overlevingsmechanisme die al veel langer operationeel is. Dit mechanisme is bedoeld alleen om te overleven. Je leven wordt nu hierdoor volledig bepaald. Je leeft niet, je overleeft. De mentale, emotionele en fysieke systemen blijven continu op scherp. Er is geen ontspanning, geen gevoel van welzijn meer mogelijk.

Methode

Met de Pure Empowerment methode krijg je helder inzicht in hoe je overlevingsmechanisme functioneert. Je leert dat jij aan het stuur bent en niet andersom. Gedurende de sessies worden de traumatische blokkades en de sturing van het overlevingsmechanisme ontmanteld. Je hervindt je autonome kracht, je levensperspectief, je creativiteit en je vermogen om je goed te voelen. Plezier komt terug in je leven en in je werk.  Er ontstaat een nieuwe basis. Je geeft je werk en je leven opnieuw vorm. Het programma richt zich op directe integratie en nieuwe positieve ervaringen in de praktijk.

 

12 weken PTSS-programma

Gedurende 12 weken volg je een intensief programma met ieder week een sessie van 2,5 uur. De sessies vinden plaats in onze praktijk in Almere. De ene week is er mentaal coaching en de andere week een emotie coaching- therapie. Beide werkvormen sluiten naadloos op elkaar aan en zorgen dat op mentaal, emotioneel en gedragsniveau het gewenste herstel wordt gerealiseerd.

reintegratie

Ons programma stuurt aan op jouw reintegratie tegen het eind van het PTSS-programma, e.a. afhankelijk van je ontwikkeling en in overleg met je bedrijfsarts en werkgever. 

NAZORG-plan

Via het nazorg-plan houden we ook na het PTSS-programma contact met je. Met het nazorg-plan bestendigen en vergroten we het nieuwe positieve momentum dat jij hebt gerealiseerd. Deze fase is een oogstfase. Je gaat al jouw nieuwe bewustwording verder omzetten in de praktijk. Je traint jezelf om alle geleerde tools en realisaties in te zetten. Het Pure Empowerment nazorg-plan bestaat uit additioneel 12 weken. Je krijgt gedurende deze tijd vier kortere online coaching & reflectie sessies en voortdurende email bereikbaarheid.

maak kennis met ons team

In de afgelopen jaren hebben wij (drs. Isabelle Constantino & Wigard Tegel) vanuit Pure Empowerment honderden mensen begeleid. Zij zaten vast in hun overlevingsmechanisme en zijn opnieuw in beweging gekomen, in verbinding met hun authentieke vermogens. Zij creëren nu vanuit deze kracht en vrijheid nieuwe levensomstandigheden. Deze succesformule is de blauwdruk voor al onze coaching programma’s.

Wigard Tegel

Wigard Tegel

Coach

Vanaf mijn 17e ben ik in het Internationale bedrijfsleven actief als ondernemer en sinds mijn 30ste als professional coach. Persoonlijke ontwikkeling is mijn ding. Ik heb in mijzelf en bij talloze cliënten gezien dat iedereen ongeacht de traumatische ervaringen zijn oorspronkelijk authentieke vermogen weer kan aanspreken en een leven kan creëren met vervulling en geluk. Dus ook jij kan in jouw situatie door diepgaand inzicht, innerlijke realisaties en nieuwe ervaringen het stuur volledig terug pakken van jouw leven. 

Heb je een vraag? Neem contact met me op: wigard@pureempowerment.nl 

DrS.ISabelle Constantino

DrS.ISabelle Constantino

Emotie coach

Als emotie-coach help ik je graag in mijn processen met het vrijmaken van de weg naar je eigen authenticiteit. Je ontdekt wie je echt bent. Doordat je dit ervaart en voelt, wil je ook daar vanuit leven en werken. Heel vanzelfsprekend en geleidelijk verandert er van alles in jou, in jouw leven: hoe je de dingen doet, hoe je ze ziet, op je werk, thuis, overal. Je focus verandert en laat je zien hoe onbeperkt jouw mogelijkheden zijn. Je wordt emotioneel volwassen. Je leert om te gaan met je emoties in plaats van ze weg te duwen.  Dit wens ik iedereen toe.

Heb je een vraag? Neem contact met me op: isabelle@pureempowerment.nl 

Plan een intake gesprek

Tijdens een vrijblijvend intake gesprek maken wij direct met elkaar kennis en kan jij alle vragen stellen en voor jezelf helder maken of het Pure Empowerment PTSS programma bij jouw aansluit.

Heb je een vraag?

Gebruik de chatbox voor jouw vraag of stuur ons een e-mail (wigard@pureempowerment.nl) dan reageren wij persoonlijk naar je terug zodat we al je vragen kunnen beantwoorden.